Backups disappeared | General Questions and Support | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters – maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
Backups disappeared
May 25, 2013
12:58 am
Avatar
Bob
Member
Members
Forum Posts: 14
Member Since:
May 24, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

A couple of days ago, all my backups generated by XCloner disappeared from the
backup folder on 2 of my blogs(1 WP Multisite and 1 WP single site).

I have Better WP Security installed on one of the blogs and I was warned by
e-mail that files had been deleted.

All my backups (I had many ones, maybe 50) were gone!

Surprisingly, the time and date of the deletion corresponded to the last backup
time and date.

Could it be that XCloner deleted the files or could there be kind of a bug in
the cron task?

It was the first time it happened to me since I had been using XCloner but
unfortunately it happened again today on one of the 2 blogs (WP Multisite).

Any idea?

May 25, 2013
6:33 pm
Avatar
Ovidiu Liuta
Admin
Forum Posts: 2484
Member Since:
September 26, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

XCloner only deletes files if the “Delete backup older than ” the number of days indicated is being enabled, so try and check that and follow as well the cronlog output from XCloner.

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9946
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
Vargas
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0