jregistry? | General Questions and Support | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
jregistry?
March 16, 2015
7:08 pm
Avatar
michael green
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
August 19, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Warning: Class '\Joomla\Registry\Registry' not found in /home/xxxxx/public_html/libraries/loader.php on line 486

Fatal error: Class 'JRegistry' not found in /home/xxxxxx/public_html/libraries/joomla/application/web.php on line 117

 

hello im getting these errors after a backup and the website will not show..only shows this code...

the files listed above area present and do not seem to be missing any tags..

 

I also recieved an initial error after sql install finished...xxxxx.mp3 is the wrong file size and may be corrupted...but i continued with the installation...and i see the file in my file directory listed as 2.92 mb

 

I also read in another forum that joomla no longer uses jregistry, but im not sure if thats accurate or what that means for me.

 

any idea what i have overlooked..

i uploaded my backup xcloner and tar files manually to my directory and ran the xcloner script..which normally works for me..

thanks for any help

March 16, 2015
8:06 pm
Avatar
michael green
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
August 19, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

so i deleted the mp3 in question..cleared my db again and now recieved this error

TAR error: Extracted file /home/xxxxxxx/public_html/components/com_rsform/uploads/54e288d858034-cold_days.mp3 does not have the correct file size '2360058' (4069440 expected). Archive may be corrupted.

 

clicked continue with db import 


got this error again

 

Warning: Class '\Joomla\Registry\Registry' not found in /home/xxxxxx/public_html/libraries/loader.php on line 486

Fatal error: Class 'JRegistry' not found in /home/xxxxxx/public_html/libraries/joomla/application/web.php on line 117

 

any ideas..thanks for any help..

March 18, 2015
4:34 pm
Avatar
michael green
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
August 19, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello, i could really use some advice here...btw i have been paying monthly suplort with you for more than half a year and almost never asked for help...i dont get paid until next week and dont mind buying another subscription when i do...but i really can use some help or a response of some sort...xcloner is recognizing all of my media as having the wrong file size...and i really need to backup this site...could you please just give me a direction? Thanks for any help.

March 23, 2015
5:34 am
Avatar
Ovidiu Liuta
Admin
Forum Posts: 2484
Member Since:
September 26, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello Michael. First check if the backup you want to restore is a complete one, does it have the same size as on the original host?

 

Second, are you able to open and extract that archive manually?

 

Ovidiu

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9499
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
Pankaj Kumar
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0