Restore Problem | General Questions and Support | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
Restore Problem
August 12, 2014
10:31 am
Avatar
sacha
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
August 12, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

I'm a n00b on using the xcloner. I've installed it on my website, did backups, but basically never needed to use it. 

Now I do need to restore (lost my entire website) and it doesn't work.

Help? CryCryCry

This is what it says: (I've replaced my visible password with the QQQQQs....)

Moving source file restore/XCloner.php
Warning: ftp_put() [function.ftp-put]: QQQQQ/XCloner.php: No such file or directory in/htdocs/public/www/administrator/components/com_xcloner-backupandrestore/cloner.functions.php on line 750
FTP upload has failed for file QQQQQQ/XCloner.php ! Stopping ....

August 12, 2014
4:05 pm
Avatar
Ovidiu Liuta
Admin
Forum Posts: 2484
Member Since:
September 26, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Try rechecking the ftp upload path and make sure it's correct.

 

Ovidiu

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9499
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
Pankaj Kumar
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0