Strange download when I try to restore - Assistance requested | General Questions and Support | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters – maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
Strange download when I try to restore – Assistance requested
December 14, 2013
4:13 am
Avatar
davib
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
September 30, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

 

I am trying to move a website and I use the clone button to ftp to the new site.

 

I go to the new site and click on Xcloner and it starts to work, it gets to 1.7% and then tries to download an oddly names file and does not coninute. The directory shows that it has unzipped all the files but never goes further.

 

Does anyone have any ideas what might be casuing it?

 

Thanks

BD

December 14, 2013
9:18 am
Avatar
Ovidiu Liuta
Admin
Forum Posts: 2484
Member Since:
September 26, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Try and extract the backup archive manually, then restart the restore process with the Skip files restore option checked. Also, delete the restored .htaccess file before you start the database import.

 

Ovidiu

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9933
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
lyleson chua
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0