TAR-File has a size of 10 kb | General Questions and Support | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters – maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
TAR-File has a size of 10 kb
August 4, 2013
11:34 am
Avatar
Thorsten
Germany
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
August 4, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi there,

I tried to backup a part of my site including the database. I use the standalone version of xcloner. After the software ran, it told me that:

Initializing backup…

Backup /var/www/vhosts/xyz.de/_download/2013-08-04.tar created, we may continue!

Database backup…

[DB_xyz-Shop] 91 tables (798.46 MB) 

Filesystem backup…

Scanning files system… done! (Estimated size:865.28MB) in 4597 files 
Processing Files: 100% (4597 files)
Tried a little more:
The error occured, when I try to backup a database:

Initializing backup…

Backup /var/www/vhosts/xyz.de/_download/backup_2013-08-04_07-17_shop.eventfotografie24.de-sql-nodrop.tar created, we may continue!

Database backup…

[DB_xyz-Shop] 91 tables (798.46 MB) 

Filesystem backup…

Scanning files system… done! (Estimated size:0.01MB) in 2 files 
Processing Files: 100% (2 files) 

Backup Name: backup_2013-08-04_07-17_shop.eventfotografie24.de-sql-nodrop.tar 

Backup Size: 0.01MB 

 

Backup Name: 2013-08-04.tar 

Backup Size: 0.01MB 

 

 

But I think that the compression isn't so good, that the complet site incl. DB is compressed to 10 kb.
How can I help you to solve this problem, which information is needed; I use the software the first time.
Server: Linux vServer running Ubuntu 10.04.4
August 6, 2013
2:07 pm
Avatar
Ovidiu Liuta
Admin
Forum Posts: 2484
Member Since:
September 26, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Could you post here a screenshot from your current XCloner Config? Try and reinstall XCloner and leave all settings as default and see if you have anymore issues!

 

Regards, Ovidiu

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9955
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
Hüseyin Yıldırım
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0