XCloner stopped working | General Questions and Support | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters – maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
XCloner stopped working
July 9, 2015
1:11 pm
Avatar
lesm
Member
Members
Forum Posts: 12
Member Since:
November 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi
A couple of weeks ago Xcloner stopped sending backups to Amazon S3.

I receive the following warnings (last relevant lines. There are others related to safe_mode that doesn’t hurt).

Warning: S3::putBucket(backup.mysite.com, private, ): [51] SSL: no alternative certificate subject name matches target host name ‘backup.mysite.com.s3.amazonaws.com’ in /home/mysite/public_html/adminxcloner/classes/S3.php on line 229

Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/mysite/public_html/adminxcloner/classes/S3.php on line 1259

Warning: S3::putObject(): [51] SSL: no alternative certificate subject name matches target host name ‘backup.mysite.com.s3.amazonaws.com’ in /home/mysite/public_html/adminxcloner/classes/S3.php on line 361
AMAZON S3: Failed to copy file to {backup.mysite.com}/mysite_blog/backup_2015-07-09_02-34_www.mysite.com-sql-nodrop.tgz

I use the standalone version (not the last one).

Any help?
Thank you.

July 13, 2015
7:01 am
Avatar
Ovidiu Liuta
Admin
Forum Posts: 2484
Member Since:
September 26, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

You might want to check with you hosting support regarding this error

Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/mysite/public_html/adminxcloner/classes/S3.php on line 1259

they might have changed some settings on your account.

Ovidiu

August 27, 2015
4:26 pm
Avatar
lesm
Member
Members
Forum Posts: 12
Member Since:
November 17, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks Ovidiu for your response. I couldn’t reply on time due to overwork. Yes, it was a server problem already solved.

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9580
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
Rodolfo Peña
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0