Backup stopped working | Joomla Support | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
Backup stopped working
April 26, 2016
3:59 pm
Avatar
Denn
Member
Members
Forum Posts: 3
Member Since:
March 21, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Joomla! 3.4.6 Stable
Not sure how to find the xcloner version but it has been installed since 2014 and I have not found any info on how to do an update in a joomla install (side issue)

The backups were working until recently. No changes in installation or configuration.
When I open xcloner I see a message:
Could not connect:
above the xcloner manager box.
When I try to run a backup it, starts, gives me the normal info and then I hit continue. It creates the backup file and then errors out with:
Error(Apr 26, 2016 @ 09:56:46) - Could not connect: Error(Apr 26, 2016 @ 09:56:46) - Can't use foo : Error(Apr 26, 2016 @ 09:56:46) - Invalid query: Error(Apr 26, 2016 @ 09:56:46) - Invalid query: Error(Apr 26, 2016 @ 09:56:46) - Invalid query:
Initializing backup...
Backup /home5/hostinm8/public_html/riversideart/administrator/backups/backup_2016-04-26_09-56_riversideart.com-sql-nodrop.tar created, we may continue!

Database backup...

There was an error retrieving the JSON data from the server, try again or contact the developers!

Details: parsererror -- Invalid JSON:
Could not connect:
Error(Apr 26, 2016 @ 09:56:47) - Could not connect: Error(Apr 26, 2016 @ 09:56:47) - Invalid query: Error(Apr 26, 2016 @ 09:56:47) - Invalid query: Error(Apr 26, 2016 @ 09:56:47) - Invalid query: {"newDump":1,"endDump":1,"tableName":"","databaseName":"","totalRecords":null,"startAtLine":2,"startAtRecord":0,"dumpfile":"\/home5\/hostinm8\/public_html\/riversideart\/administrator\/backups\/database-sql.sql","dbbackup_comp":"","dbbackup_drop":""}

JSON url: index.php?option=com_xcloner-backupandrestore&task=recurse_database&nohtml=1&dbbackup_comp=&dbbackup_drop=

I searched here. The only link I found that was relevant suggested setting to manual in settings (can't find a setting that is as described) and lowering the file count (I dropped it from 100 to 50 Same problem.

Any help appreciated.
Denn

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9459
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
Mustafa Yildirim
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0