Error while opening /usage/daily_usage_201502.png} in write binary mode - XCloner Automatic Restore! | Joomla Support | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
Error while opening /usage/daily_usage_201502.png} in write binary mode - XCloner Automatic Restore!
March 29, 2016
8:39 am
Avatar
Active-Pulse
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
March 29, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi, I use XCloner for backing up and cloning my Website.
The backup of my website has been created and stored without any error message.
Previously the cloning of my side always works without problems.

During a automatic restore my backupfile I get a error massage: Error while opening /usage/daily_usage_201502.png in write binary mode.
After that the database can't imported.

For a solution to the problem, I would be very grateful!

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9459
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
Mustafa Yildirim
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0