im having db problems | Old Forum | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters – maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
im having db problems
June 20, 2006
12:00 am
Avatar
jrot
Guest
Guests

i know im probably doing something wrong that is really dumb, but what im trying to do is clone a site i have on one server, then move it to another server entirely. i generate a backup, then ftp the backup.zip to the new server, along with the Joomla.Cloner.php file. i browse to it, follow the instructions and no matter what i do, i get the database error, error code 2. the problem is, the backup is bringing all its info from the old site… absolute path, db name, db user, all that… what am i doing wrong???:unsure:

June 20, 2006
12:00 am
Avatar
admin
Guest
Guests

OK, this happens because the restore process isn’t finished succesfully! What is the output message from the restore process?

Ovidiu

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9955
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
farhan ahmed
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0