Starting Over | Old Forum | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
Starting Over
July 2, 2010
12:00 am
Avatar
gshull
Guest
Guests

I tried to uninstall the component to start clean, but my FTP program will not delete the component because it "is being used by another program." I have logged out of everything, waited forever, and still no luck...

Any thoughts? I just purchased the product and am off to a rough start.

Thanks.

July 2, 2010
12:00 am
Avatar
admin
Guest
Guests

That is weird, try asking your hosting support to delete the files and see if you have anymore issues

Ovidiu

July 6, 2010
12:00 am
Avatar
gshull
Guest
Guests

Ok. We stopped Appache and was able to delete the file. So, now I am going to try it again. Thanks.

July 6, 2010
12:00 am
Avatar
gshull
Guest
Guests

I tried re-installing the component and was able to get to the configuration screen. Once there, I put in the code from the member section of the website and then hit "Save." Since then, the component comes up with a black white screen and never completes the save process. Any thoughts? Just so you know, I haven't even attempted a backup process or clone as of yet because I can't get past the configuration step.

Thanks.

FYI... I am using Joomla 1.5.15

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9492
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
mherrmann89
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0