errors cloning site | Old Forum | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
errors cloning site
May 10, 2010
12:00 am
Avatar
box9design
Guest
Guests

I have been able to back up my Joomla stie, but unable to clone or move my site.

I am getting the following two errors...any advice would be appreciated!

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in
/mnt/w0911/d28/s46/b0312ff5/www/pinetreefurniture.ca/administrator/components/
com_xcloner/cloner.functions.php on line 496 Connected to Normal ftp server
accommodationbc.netfirms.ca - Active Mode

Moving source file restore/XCloner.php Warning: ftp_put() [function.ftp-put]:
Illegal PORT command. in
/mnt/w0911/d28/s46/b0312ff5/www/pinetreefurniture.ca/administrator/components/
com_xcloner/cloner.functions.php on line 550 FTP upload has failed for file
/XCloner.php ! Stopping ....

May 11, 2010
12:00 am
Avatar
admin
Guest
Guests

Hi there! You will need to follow our Restore FAQ here https://www.joomlapl...../catid,26/ in order to continue the restore process.

As for the first issue, try and re-download XCloner from our site, reinstall it, and see if you have anymore issues, in any case, that error does not affect the backup process

Regards, Ovidiu

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9492
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
mherrmann89
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0