Temp backup path issue - always adds an extra / | Old Forum | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
Temp backup path issue - always adds an extra /
May 15, 2009
12:00 am
Avatar
chezza
Guest
Guests

I'm having an issue where the temp backup path is always created with an extra / which means I can't run the backup. This is really annoying.

Backup start: /home/castle/public_html/
Backup store path: /home/castle/backups
Temp backup: /home/castle/public_html//administrator/backups

Temp backup should be: /home/castle/public_html/administrator/backups

I saw a similar post on the forum but couldn't understand the solution.

May 16, 2009
12:00 am
Avatar
admin
Guest
Guests

Hi there! If you replace the Backup start path with /home/castle/public_html that issue should be fixed! However, if you are unable to generate a backup, the issue might be something else, do you have any errors?

Ovidiu

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
D: 21
Andy: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9492
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
mherrmann89
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0