xCloner Backup takes hours | Old Forum | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
xCloner Backup takes hours
April 19, 2008
12:00 am
Avatar
martinruthen
Guest
Guests

Hello,

I tried to manually generate my first backups with xCloner zipped to /html/administrator/backups in my joomla 1.5 installation. They take hours. The first one I had to interrupt after half an hour as I had to go offline. The second one is running for more than 75 minutes now, but it has only saved about 40 % until now. The installation includes a second one for one subdomain. I think this shouldn’t be the problem, because these installations are quite new, including not much more than the joomla exemple content in the databases. What went wrong?

Martin

April 19, 2008
12:00 am
Avatar
admin
Guest
Guests

Please open a support ticket and send us your site url, Joomla admin and XCloner login details to check the issue!

Are you using both 'Active' checkboxes unchecked in your XCloner Config?

Ovidiu

December 25, 2009
12:00 am
Avatar
snorri
Guest
Guests

No, it has nothing to do with server load.
I just tested compression on localhost and it takes hours as well. (no such thing as "server load" but dual core cpu which has nothing to do...)

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
Andy: 21
D: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9460
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
Xplorers Club
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0