HELP NEEDED! Newbie lost site.... | Old Forum | Forum Archive

The free forums are no longer in use. It remains available as read-only archive.

Avatar
Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
The forums are currently locked and only available for read only access
sp_TopicIcon
HELP NEEDED! Newbie lost site....
June 24, 2009
12:00 am
Avatar
thedarkest12
Guest
Guests

Help...

I have a live website where I have been frequently, manually creating backups using XCloner on Joomla 1.5 site, provided by my web developer.

Unfortunately, I never tested how to restore a backup.

Whilst my web developer has gone on holiday, I accidently destroyed my site by messing with tax codes in VM and all of the pricing structure for all products has gone screwy.

So I decided, no problem, Ill just restore the backup...

Now when I do this, XCloner seems to be able to 'clone' the backup to an alternative server URL...but not back to itself...

Can anyone help urgently?

June 24, 2009
12:00 am
Avatar
admin
Guest
Guests

Hi there! Please check this Restore FAQ https://www.joomlapl...../catid,26/ , all you need to do is copy the backup archive and restore script we provide to your site root location and start the restore process from there; as a note, please use an empty database to make the restore to, so try and create a new one

Regards, Ovidiu

Forum Timezone: America/Chicago
Most Users Ever Online: 867
Currently Online:
Guest(s) 1
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mlguru: 30
Django29: 29
D: 21
Andy: 21
Marcus: 20
Jamie F: 19
Member Stats:
Guest Posters: 737
Members: 9549
Moderators: 2
Admins: 3
Forum Stats:
Groups: 3
Forums: 7
Topics: 2397
Posts: 8236
Newest Members:
Richmond Magsambol
Moderators: TriP: 0, Steve Burge: 0
Administrators: Ovidiu Liuta: 2484, Victor Drover: 1, Valentin Barbu: 0